وقتی کالباس‌های اضافه، پیتزا می شوند!

وقتی کالباس‌های اضافه، پیتزا می شوند!

کاشفی، رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان مشهد:

برخی اغذیه‌فروشی‌ها، کالباس‌های خرد و اضافه‌ای را که در کارخانجات تولید ساندویچ سرد است جمع کرده و در پیتزاها استفاده می‌کنند!

با این روش، پیتزا را ۴هزار تومان به مشتری می‌دهند.

متأسفانه مشتری هم این پیتزای ارزان را می‌خرد و مصرف می‌کند و سپس راهی بیمارستان می‌شود!

شهرآرا نیوز:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.