ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
وقتی کالباسهای اضافه، پیتزا می شوند!
کاشفی، رئیس اتحادیه اغذیهفروشان مشهد:
برخی اغذیهفروشیها، کالباسهای خرد و اضافهای را که در کارخانجات تولید ساندویچ سرد است جمع کرده و در پیتزاها استفاده میکنند!
با این روش، پیتزا را ۴هزار تومان به مشتری میدهند.
متأسفانه مشتری هم این پیتزای ارزان را میخرد و مصرف میکند و سپس راهی بیمارستان میشود!
شهرآرا نیوز: