(زنگ سلامت) بروکلی یکی از منابع گلوکورافانین است

http://s9.picofile.com/file/8279286618/%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%84%DB%8C.jpg

بروکلی یکی از منابع گلوکورافانین است. این ترکیب زمانی که بروکلی جویده می شود و یا به صورت آب آن مصرف می شود سولفورافان تولید می کند.

سولفورافان ها نیز باعث تحریک تولید آنزیم هایی می شوند که برخی ترکیبات سمی و سرطان زا را از بدن دفع می کنند.

در واقع مصرف بروکلی یک روش کم هزینه؛ ساده و سالم برای کاهش خطر بروز بیماری های جدی ناشی از آلودگی هوا در طولانی مدت است.

Tebyan

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.