(زنگ سلامت) بررسی ها نشان می‌دهد مصرف روزانه 250 گرم پوره سیب زمینی کم نمک و کم چرب

http://s2.picofile.com/file/8286832268/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D9%87%D8%A7.jpg

بررسی ها نشان می‌دهد مصرف روزانه 250 گرم پوره سیب زمینی کم نمک و کم چرب موجب بهبود چشمگیری در حافظه کوتاه و بلندمدت افراد سالمند می‌شود.

سیب_زمینی باعث تحریک ترشح ترکیبات شیمیایی در مغز می شود که به بهبود قدرت حافظه کمک می کنند.

Tebyan

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.