ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
تجربه شیرین یک نوشیدنی تلخ
قهوه بیش از آنکه یک نوشیدنی صرف باشد یک علم است و بیش از آنکه یک نوشیدنی تلخ و زننده باشد، یک تجربه شیرین است. تنها کمی زمان نیاز است تا به دنیای اعجازانگیز قهوه وارد شده، به هر گوشهای سرک کشید، با روشهای دمآوریاش آشنا شد، زیر گونههای مختلفش را شناخت، با چشمان بسته عطرش را استشمام و با چشمان باز طعمش را روی زبان مزه مزه کرد. قهوه بلیت سفری دو طرفه است هر بار به گوشهای از این کره خاکی.
در این خصوص ایسنا با اسماعیل کیانی، مولف کتاب «یک فنجان اسپرسو» به گفتوگو نشسته است که میتوانید مشروح آن را در ادامه بخوانید:
www.isna.ir/news/99122619835