بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

افسانه‌ای به نام قهوه در کشور اتیوپی

https://uupload.ir/files/jtgp_%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D9%87.jpg

افسانه‌ای به نام قهوه در کشور اتیوپی

دانه‌های قهوه بر اساس محلی که در آن رشد می‌کنند عطر و طعم متفاوتی دارند. در واقع آن چیزی که عطر و طعم قهوه را تعیین می‌کند، تنوع و گوناگونی درخت قهوه، نوع خاکی که قهوه در آن رشد می‌کند، شرایط آب‌وهوایی و ارتفاع کشت‌زارها، مراقبت‌های حین برداشت میوه و چگونگی ارزیابی و پردازش قهوه‌ها است. باید به این نکته توجه داشت که هر چه قهوه در مناطق با ارتفاع بیشتری رشد کند، احتمال اینکه خوش‌طعم‌تر و دل‌پذیرتر باشد بیشتر است.

در بین کشورهای تولیدکننده قهوه، اتیوپی وضعیت تقریبا افسانه‌ای خود را همیشه حفظ کرده است و این موضوع نه تنها به این علت است که خاستگاه اولیه قهوه عربیکا است، بلکه این کشور شبیه به هیچ‌ یک از سایر مناطق پرورش قهوه جهان نیست.

بیشتر بخوانید:

www.isna.ir/news/1400013118422

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.