ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
افسانهای به نام قهوه در کشور اتیوپی
دانههای قهوه بر اساس محلی که در آن رشد میکنند عطر و طعم متفاوتی دارند. در واقع آن چیزی که عطر و طعم قهوه را تعیین میکند، تنوع و گوناگونی درخت قهوه، نوع خاکی که قهوه در آن رشد میکند، شرایط آبوهوایی و ارتفاع کشتزارها، مراقبتهای حین برداشت میوه و چگونگی ارزیابی و پردازش قهوهها است. باید به این نکته توجه داشت که هر چه قهوه در مناطق با ارتفاع بیشتری رشد کند، احتمال اینکه خوشطعمتر و دلپذیرتر باشد بیشتر است.
در بین کشورهای تولیدکننده قهوه، اتیوپی وضعیت تقریبا افسانهای خود را همیشه حفظ کرده است و این موضوع نه تنها به این علت است که خاستگاه اولیه قهوه عربیکا است، بلکه این کشور شبیه به هیچ یک از سایر مناطق پرورش قهوه جهان نیست.
بیشتر بخوانید:
www.isna.ir/news/1400013118422