ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
چگونه تشخیص دهیم که روغن خوراکی از مواد بازیافتی نیست ؟
میزان بسیار زیادی از روغن های خوراکی بازیافت شده و خطرناک در حال حاضر وارد و توزیع میگردد.روغنهای نباتی کارخانه ای که حالا در بازار به فروش می رسد 70% مواد نفتی و پارافین خوراکی است که اکثر بیماری ها ناشی از همین روغن ها می باشد.
چگونه میتوان یقین حاصل نمود که روغن خوراکی باز یافت شده است :
روغن خوراکی را برای حدود دو ساعت در فریزر قرار دهید. اکر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده شد ، خواهید دانست که از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است ..
*یک آزمایش ساده :
هنگامی که سبزی را سرخ میکنید یک حبه سیر را درون آن بیندازید . اگر سیر به رنگ قرمز در آمد ، نشان دهنده آن است که میزان مسمومیت آن روغن بسیار بالا است . چنانچه سیر با رنگ سفید باقی ماند ،نشانه اینست که آن روغن از نوع مرغوب است .
پزشکان تأکید دارند ، اگر همه دریافت کنندگان این پیام آن را به دیگران نیز ارسال نمایند ،در باز گرداندن تندرستی به دیگران مساعدت کرده اند
لطفآ خبرهای خوب را منتشر کنیم ، و آنها را در صندوقچه پیام ها محبوس نکنیم
ما باید این اطلاعات را به کسانی که دوستشان داریم ارایه کنیم
/لولمان سیتی