ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
علوم پزشکی کشور هشدار داد:وجود انگل در گوشت مرغ
بررسیهای محققان علوم پزشکی کشور نشان میدهد که در خصوص آلوده بودن گوشت ماکیان (مرغ) به نوعی انگل، نگرانیهای جدی وجود دارد و بایستی در تولید و مصرف غذاهای آماده و نیمه آماده از چنین محصولاتی، دقت کافی را به کار برد.
این نتایج بیانگر این واقعیت است که مرغها با انگل مواجه شده و به احتمال زیاد، گوشت آنها حاوی کیست نسجی اووسیت است که در صورت عدم طبخ صحیح، به راحتی میتواند بدن انسان را آلوده کند».