ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
اصطلاحاتی که بهتره موقعی که به کافه میری بدونی :
۱. اسموتی :
نوشیدنی غلیظ از میوههای مختلف
۲. کوکتل :
آب میوه و آب گازدار (سودا)
۳. آفوگادو :
قهوه داغ روی بستنی
۴. دتاکس :
میوهای که در آب نگهداری شده
۵- پانچ :
آبمیوه گازدار و میوه
۶. شیک :
بستنی و شیر و خامه
۷. فراپه :
قهوه، شکر، آب با قالبهای یخ
۸. کرپ :
موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده
۹. پنینی :
ساندویچ گریل مرغ یا گوشت
۱۰. آلفردو :
پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
۱۱. کاربونا :
پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ
۱۲. آمریکانو :
آب و اسپرسو
۱۳. لاته :
اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
۱۴. موکا :
خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو
۱۵. کاپوچینو :
اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر
۱۶. اسپرسو :
نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش