افزایش مبتلایان تب کریمه کنگو به ۲۸ نفر

https://s8.uupload.ir/files/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86_f5rn.jpg

افزایش مبتلایان تب کریمه کنگو به ۲۸ نفر

رئیس گروه بیماری‌های انسان و حیوان وزارت بهداشت:

از ابتدای امسال تاکنون ۲۸ مورد مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور گزارش شده است و متاسفانه ۳ بیمار نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند.

گوشت دام ذبح شده را باید قبل از قطعه قطعه کردن و مصرف، حداقل ۲۴ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری کرد. جگر و سایر امعا و احشای دام نیز قبل از مصرف باید ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.