(توصیه های پزشکی)دانستنی های برنجی


دانستنی های برنجی

طبیعت برنج خشک است اما در گرمی و سردی آن، حکما اختلاف دارند و بعضی آن را سرد، بعضی گرم و بعضی معتدل دانسته ‌اند.

 

 برنج در هر بدنی موجب پدید آمدن کیفیتی موافق کیفیت آن بدن می ‌شود، از این رو فرد سالم از خوردن آن متضرر نمی ‌شود؛ اما حقیقت آن است که برنج «مرکب ‌القوی» است و در گرم ‌مزاجان، گرمی و در سرد مزاجان، سردی پدید می‌آورد. البته روش پخت برنج هم مهم است زیرا اگر آن را در آب بجوشانند و آبکش کنند و چلو بپزند، جرم آن، سرد و آب آن، گرم می ‌باشد اما اگر کته و یا دم‌ پخت کنند، مایل به گرمی خواهد بود. توصیه شده برنج را به ‌ویژه افراد سردمزاج با زیره، زعفران و شوید میل کنند.

 

چند خاصیت برنج

 

خواب آور است و خوابی نیکو می‌ آورد.

تشنگی را رفع می کند و اسهال صفراوی را تسکین می‌دهد.

چاق کننده است و تولید اسپرم را افزایش می‌ دهد و برای شکم‌ روش و درد روده‌ ها و زخم روده‌ ها و اسهال خونی و اختناق رحم و امراض کلیه و مثانه نافع است.

رنگ صورت را جلا می ‌دهد و اگر با شیر و شکر خورده شود خیلی مقوی است.

اگر با دوغ تازه و سماق خورده شود تشنگی را فرو می‌ نشاند و آشفتگی و دل به هم خوردگی و اسهال صفراوی را آرام می ‌نماید.

نوشیدن لعاب برنج نیز برای ترمیم زخم های گوارشی مفید است. برای تهیه لعاب برنج 2 قاشق غذاخوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه بجوشانند سپس صاف کرده مصرف کنند.

زنان برای شفافیت و صورت خود می توانند لعاب برنج را با کمی آرد باقالی مخلوط کنند تا مایع لزجی تهیه شود سپس بر صورت خود بمالند و 20 تا 30 دقیقه صبر کنند تا اثر آن را بر پوست خود مشاهده کنند.

@TebyanOnline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.