ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
مرگ یک گیلانی بر اثر تب کریمه – کنگو
شهروند یکی از مناطق شرقی گیلان در اثر تب کریمه کنگو درگذشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت : این مرد 43 ساله دام های اهلی را خرید وفروش می کرد.
دکتر عباسی با بیان اینکه تماس با گوشت ، خون ، ترشحات حیوان آلوده و گزش توسط کنه آلوده به ویروس مهم ترین راه انتقال این بیماری از حیوان به انسان است گفت : شهروندان گوشت گرم را از مراکز مجاز بهداشتی خریداری کنند و در صورت تهیه گوشت گرم آن را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا خطر انتقال ویروس به انسان از بین برود.
تب ، لرز، درد های عضلانی ، تهوع ، استفراغ ایجاد لکه های پوستی قرمز رنگ یا کبود در زیر پوست و خونریزی از نقاط مختلف بدن از علائم تب کریمه – گنگو است.
http://guilan.iribnews.ir/fa/news/2170240
iribnews_guilan