بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

(توصیه های پزشکی) نورآفتاب

نورآفتاب می تواندبه کاهش وزن شماکمک می کندچنددقیقه درروزآفتاب باشیدتابه بدن شما برای چربی سوزی کمک کندالبته چندحرکت ورزشی وتحرک بدنی هم کمک شایانی می کند

(توصیه های پزشکی) سیر

حبه های سیرمی توانندحاوی 33 نوع مختلف ماده چربی شامل موم فسفات ترکیبات آلی وگوگرد محلول باشدکه هریک بصورت بالقوه ازخواص متعددی درپیشگیری سرطان برخورداراست

(توصیه های پزشکی) شیر الاغ مفید برای بیماران قلبی

شیر الاغ مفید برای بیماران قلبی

بر اساس بررسی های انجام شده شیر الاغ دارای مقداری فراوانی امگا 3 و کلسیم است. و می تواند برای بیماران قلبی مفید باشد. و در طول روز از نظر تامین انرژی به فرد کمک فراوانی می کند.
بیش از این برخی از پزشکان به کسانیکه نسبت به شیر گاو حساسیت داشته اند، شیر الاغ را توصیه می کردند. و باید انتظار داشت شیر این حیوان در فهرست غذایی افرادی که به تناسب اندامشان اهمیت زیادی می دهند جای بگیرد.دانشمندان ایتالیایی آزمایشی را روی موش ها با استفاده از شیر الاغ و گاو انجام داده اند. موش هایی که شیر گاو می خوردند چاق شده بودند اما موش هایی که از شیر الاغ استفاده کرده بودند لاغر شده بودند.به گزارش خبر آنلاین علاوه بر این, چربی شیر الاغ به مراتب کمتر از شیر گاو است و به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود، با این که این شیر برای کودکان مبتلا به آلرژی هم می تواند مفید باشد.  ولی در خواست کنندگان این نوع شیر باید کمی صبور باشند چون در حال حاضر این شیر کمتر در کشورهای جهان به صورت تجاری به فروش می رسد و تنها باید با حضور در روستاها آن را تهیه کرد.سقراط در 460 سال قبل از میلاد، شیر الاغ را دوای بسیاری از دردها از نیش مار تا خون دماغ می دانست و برخی از شخصیت های برجسته تاریخی همچون کلئوپاترا را با شیر الاغ استحمام می کردند

 

منبع: هفته نامه غذا و خراسان - شماره 90

(توصیه های پزشکی) سیب زمینی

سیب زمینی دارای ویتامین های A وc است که هردوی آنهابرای داشتن پوستی درخشان وشفاف ضروری هستندویتامینc صورتتان راصاف وانعطاف پذیرمی کندویتامین a باعث جلوگیری از سرطان پوست می شود

(توصیه های پزشکی) انرژی خودرابایک فعالیت ساده مثل ورزش بالاببرید

انرژی خودرابایک فعالیت ساده مثل ورزش بالاببریدوقتی شمافعالیت می کنیدنیتریک اسیدازدیواره داخلی سرخرگ ها ازادمی شودوباعث آزادانه خون دررگ ها می شوداین باعث می شودتاموادغذایی بیشتری به سلول هایتان برسد

(توصیه های پزشکی)از ساده ترین وموثرترین درمان های خانگی

یکی از ساده ترین وموثرترین درمان های خانگی برای خلاصی ازخطوط خنده روغن زیتون است کافی است ازروغن زیتون روی لب ها واطراف دهان استفاده کنیدوشب تا صبح بگذارید روی پوست ولب هایتان باقی بماندتاچین وچروک های اطراف دهان رابپوشاند

(توصیه های پزشکی) نمی توانیدبدون شکرزندگی کنید؟

نمی توانیدبدون شکرزندگی کنید؟اگاه باشید!مصرف زیاد شکرفرآوری شده ریسک بیماری های کبدرابالامی بردبنابراین حواس تان به مقدارشکری که درچای قهوه ودیگر خوراکی ها می ریزیدباشد

(توصیه های پزشکی)پنیر را نبایدبا گوجه و خیار خورد

پنیر را نبایدبا گوجه و خیار خورد

پنیر وگوجه و خیار

پنیر را به دلیل نوع ساختار خاصی که دارد نباید با برخی مواد غذایی خورد.

حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف می‌شوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.

وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.

یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.

اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

این متخصص آسیب‌شناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانه‌هایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکان‌پذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده می‌شود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.

(توصیه های پزشکی) بابونه

بابونه گیاهی است که به نام‌های بابونه گاوی یا بابونه معمولی و نام علمی ماتریکاریا رکوتیتا معروف است. قسمت مورد استفاده آن سرشاخه‌های گلدار آن است. بابونه از قدیم برای درمان دل‌درد و امراض گوارشی و مسکن استفاده می‌شده است. امروزه از فرآورده‌های این گیاه به صورت موضعی یا خوراکی استفاده می‌شود. به‌طور مثال، از پماد و کرم‌های تهیه‌شده از عصاره بابونه به‌عنوان ضدالتهاب و ضدزخم و از ماسک‌های آن برای جوش صورت (آکنه) استفاده می‌شود. داروهای خوراکی آن نیز به‌عنوان ضدنفخ، ضداسپاسم، ضداستفراغ، ضداسهال و آرام‌بخش مصرف می‌شوند. یادتان باشد که در طب سنتی از دم‌کرده و جوشانده بابونه به‌عنوان ضدنفخ، ضددرد، ضداسپاسم، ضدتهوع و استفراغ استفاده می‌شد و امروز نیز استفاده می‌شود.

(توصیه های پزشکی) به لیمو

بهلیمو گیاهی به صورت درختچه است که از برگ آن استفاده می‌شود. این برگ‌ها به نام ورون در جهان و ایران نیز شهرت دارند. این گیاه از قدیم در طب سنتی ایران به عنوان آرام‌بخش، ضدتشنج، ادرارآور، رفع سرگیجه و تپش قلب مورد استفاده بوده و در حال حاضر نیز از آن استفاده می‌شود.