ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
تلنگر
بازی فوتبال90 دقیقه
سریال تلوزیونی60 دقیقه
فیلم سینمای130 دقیقه
نماز 5 دقیقه
و جهنم طول زندگی
درواتساب300 دوست
درتلگرام500 دوست
درتلفن80 دوست
درمحله50 دوست
درسختی( یک نفر )
درقبر( خودت تنها )
تعجب_نکن
این واقعیت زندگی است
(چیزی جز نماز و ارتباط باخدا برایت سودی ندارد )
چند دقیقه نشستن بعد از نماز و مناجات با خدا بهترین وقتی است که خداوند رحمتش رانازل می کند
از امروز آغاز کن
تا طعم بندگی را احساس کنی‼
خیار از آفتاب سوختگی پوست جلوگیری میکند و مواد زائد را ازبدن دفع میکند وبرای رفع سنگ کلیه کارساز است
mizan_ir
جملاتی کوچک، مفاهیمی بزرگ :
آنقدر خوب باشید که ببخشید، امّا
آنقدر ساده نباشید که دوباره اعتماد کنید!
اگر احساس افسردگی دارید، درگیر گذشته هستید.
اگر اضطراب دارید، درگیر آینده!
و اگر آرامش دارید، در زمان حال به سر می برید.
پس در لحظه زندگی کنید...!
قدر لحظه ها را بدانید!
زمانی می رسد که دیگر شما نمی توانید بگویید جبران می کنم.
یک نکته را هرگز فراموش نکنید :
لطف مکرّر ، حق مسلّم می گردد!
پس به اندازه لطف کنید...
از کسی که به شما دروغ گفته نپرسید: چرا؟
چون سعی می کند با دروغ های پی در پی، شما را قانع کند!
غصّه هایتان را با قاف بنویسید تا هرگز باورشان نکنید!
انگار فقط قصّه است و بس...
هیچ بوسه ای جای زخم زبان را خوب نمی کند!
پس مراقب گفتارتان باشید...
جاده زندگی نباید صاف و هموار باشد
وگرنه خوابمان می برد!
دست اندازها نعمت بزرگی هستند...
و نکته آخر :
هیچ وقت فراموش نکنید که :
" دنیا تکرار
نمی شود . . . !
bakhoda_
کلام_علما
آیتالله بهجت ره: مواظب باشید همواره درصراط مستقیم الهی حرکت کنیدو ذرهای ازمسیر حضرت حق منحرف نشوید؛ زیرا اگر واردصغیره شوید، پسفردا واردکبیره میشوید و پس ازآن کفر است
Tebyan
دیابتی ها و افراد دارای اضافه وزن بخوانند
میزان قند و کربوهیدرات موجود در انواع مواد غذایی
غذاهای سرشار از کربوهیدرات ها
کربوهیدرات ها عمدتاً منشأ گیاهی دارند. مواد غذایی با منشأ حیوانی یا فاقد کربوهیدرات اند یا کربوهیدرات بسیار اندکی دارند. جگر حیوانات به مقدار بسیار جزئی کربوهیدرات در خود دارد.
میزان قند در مواد غذایی:
قند: 100%
محصولات قندی: 50 تا 95%
عسل، مربا: 75 تا80%
غلات صبحانه: 75 تا 85%
نان: 55%
سیب زمینی، سبزیجات خشک پخته، ماکارونی و برنج پخته: 20%
میوه های تازه: 5 تا 20% (به طور متوسط 10%)
میوه های خشک: به طور متوسط: 90%
سبزیجات: 4 تا 12% (به طور میانگین:7%)
لبنیات:3 تا 6%
متوسط میزان کربوهیدرات در میوه های تازه
انگور فرنگی، توت فرنگی، تمشک (میوه های قرمز): 5 تا 10%
پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو (مرکبات): 5 تا 10%
خربزه، هندوانه، نارگیل تازه، گوجه فرنگی: 5 تا 10%
ریواس، پاپایا، به، ازگیل: 5 تا 10%
زرد آلو، آناناس، انگور سیاه، توت، زغال اخته، انجیر تازه، گویاوا، انار، کیوی، انبه، آلو قطره طلا، شلیل،شبرنگ، هلو، گلابی و سیب: 10 تا 15%
موز، گیلاس، خرمالو، لیچی (خام یا کنسرو)، انگور: 15 تا 20%
شربت آناناس: 20%
شاه بلوط: 35%
متوسط میزان کربوهیدرات در میوه های خشک
آلو خشک: 40%
زردآلو، انجیر: 60%
موز: 65%
خرما: 75%
خبرگزاری قوه قضائیه