ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
زنجبیل یک ماده غذایی مهم در آشپزخانه است که می تواند به گردش خون کمک شایانی نماید. "gingerol " و "zingerone " از ترکیبات زنجبیل می باشند که اثر گرم کننده روی بدن دارند که نتیجه آن بهبود گردش خون می باشد.
مصرف منظم زنجبیل مانع از لخته شدن خون در بدن شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و تصلب شرائین را کاهش می دهد.
شیوه های مصرف زنجبیل:
برگرفته از مقاله "How to Improve Blood Circulation"