ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
اگر به بیماری قلبی و عروقی مبتلا هستید ، توصیه می کنیم از این خوراک و غذا مصرف کنید .
لوبیا مانند گیاهان هم خانواده خود وسیله درمانی موثری برای دستگاه قلبی- عروقی است.زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده میشود تمام قسمتهای آن جذب بدن نمیشود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی میماند.
دکتر مجید محسنی، گفت: باکتریهای درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید میکنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL میشود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.
وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام میشود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید میشود.
همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش میدهد