بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

(توصیه های پزشکی) ظروف شیشه‌ای پیرکس و استیل

یک متخصص تغذیه گفت: ظروف شیشه‌ای پیرکس و استیل به دلیل اینکه در هنگام پخت غذا یونی وارد ماده غذایی نمی‌کنند، بهترین ظروف برای پخت غذا هستند.

سید ضیاءالدین مظهری  افزود: مواد اسیدی و بازی بر ظروف شیشه‌ای و پیرکس تأثیری نمی‌گذارد و بر اثر حرارت نیز یونی وارد غذا نمی‌شود.
این متخصص تغذیه افزود:
ظروف استیل از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده‌اندودرهنگام پخت،یونی واردماده غذایی نمی‌کنند.مظهری گفت: اما باید توجه داشت که از نگهداری غذاهای اسیدی و نمکی برای مدت طولانی در ظروف استیل، خودداری شود. منبع : farsnews.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.