ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
یک متخصص تغذیه گفت: ظروف شیشهای پیرکس و استیل به دلیل اینکه در هنگام پخت غذا یونی وارد ماده غذایی نمیکنند، بهترین ظروف برای پخت غذا هستند.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: مواد
اسیدی و بازی بر ظروف شیشهای و پیرکس تأثیری نمیگذارد و بر اثر حرارت نیز یونی
وارد غذا نمیشود.
این متخصص تغذیه افزود: ظروف استیل از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شدهاندودرهنگام
پخت،یونی واردماده غذایی نمیکنند.مظهری گفت: اما باید توجه داشت که از
نگهداری غذاهای اسیدی و نمکی برای مدت طولانی در ظروف استیل، خودداری شود. منبع : farsnews.com