ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
بستنی؛ هفتهای یک یا دوبار
چاقی، اولین خطر مصرف زیاد بستنی است.
اگرچه افرادی که به جای مصرف غذاهای سالم به میزان زیادی بستنی مصرف میکنند ظاهری حجیم و چاق هستند، در حقیقت از لحاظ مواد معدنی و ویتامینها فقیر میشوند. زیرا مصرف بستنی اشتهای آنها را به غذا اصلی کاهش میدهد.بستنی باید زمانی خورده شود که به وعده اصلی غذای شخص لطمه وارد نکند.
بهطورکلی بستنی باید به شکل تفننی و یک یا دو بار در هفته مصرف شود.
به عنوان مثال کاکائو اگر زیاد مصرف شود مانع جذب کلسیم و روی میشود و محرک نیز هست. ضمن اینکه امکان ایجاد حساسیت به مواد مصنوعی موجود در بستنی نیز در برخی مواقع وجود دارد.
ShahraraNewspaper