بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

( زنگ سلامت) سم‌زدایی از چای

http://s8.picofile.com/file/8268189000/%D8%B3%D9%85%E2%80%8C%D8%B2%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%DA%86%D8%A7%DB%8C.jpg

سم‌زدایی از چای

به عقیده متخصصان حوزه طب سنتی، چای سیاه دارای سمومی است که استفاده از آن موجب کوتاهی عمر می‌شود. از طرفی ایجاد خلط سودا، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست از دیگر مضرات آن است. استفاده از لیمو ترش همراه چای سیاه عوارض آن را کم می کند.

استفاده از قند به همراه چای مضر و ایجادکننده خلط سوداست؛ بهترین شیرین‌کننده به همراه چای، عسل است که باعث از‌بین‌بردن سموم آن می‌شود. مصرف خرما و توت خشک به همراه چای سیاه مضرات آن را به حداقل می‌رساند، همچنین ترکیب زنجبیل و دارچین در چای با توجه به طبع افراد و متناسب با فصل بسیار مفید است.

روزنامه شهرآرا:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.