ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
بروکلی یکی از منابع گلوکورافانین است. این ترکیب زمانی که بروکلی جویده می شود و یا به صورت آب آن مصرف می شود سولفورافان تولید می کند.
سولفورافان ها نیز باعث تحریک تولید آنزیم هایی می شوند که برخی ترکیبات سمی و سرطان زا را از بدن دفع می کنند.
در واقع مصرف بروکلی یک روش کم هزینه؛ ساده و سالم برای کاهش خطر بروز بیماری های جدی ناشی از آلودگی هوا در طولانی مدت است.
Tebyan