ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
سرطان نخورید
ظروف استیل، سرب وارد غذا می کنند که سرطان زاست.
ظروف تفلون به خاطر تخریب لایه تفلون، سرطان زا هستند.
ظروف آلومینیوم باعث کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست می شوند.
اما
ظروف سفالی قلیایی است و سطح pH آب را حفظ میکند. درواقع، وقتی غذاهای اسیدی در ظروف سفالی پخته میشود، طبیعت قلیایی ظروف سفالی کمی طبیعت اسیدی را خنثی میکند. بهاینترتیب، باعث حفظ سلامت بدن و دستگاه گوارش میشود.
ظرف سفالی طبیعی و غیر سمی است، این ظروف بخار، گرما و مواد مغذی محلول در آب را در خود حفظ می کند و سازگار با محیط زیست است.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews