ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
خستگی کمتر با انتخاب چربیهای خوب
همانند بسیاری از بیماریهای مزمن، سندرم خستگی مزمن با سطوح بالای التهاب پیوند خورده است. در شرایطی که چربیهای ترانس میتوانند شرایط التهاب را وخیمتر سازند، چربیهای سالم به از بین رفتن آن کمک میکنند.
همچنین، چربیهای سالم آرامتر گوارش میشوند، از این رو سطوح پایدارتر قند خون و انرژی را موجب میشوند.
از منابع چربیهای غیراشباع سالم میتوان به مغزهای خوراکی و کره مغزهای خوراکی، روغن زیتون، آووکادو، و ماهی سالمون اشاره کرد.
در مقابل، از منابع چربیهای ترانس میتوان فست فودها و ناگت ها، پایهای تجاری، کرمهای غیر لبنی، و پاپ کورن های طعمدار کرهای مایکروویوی را نام برد. هر محصولی که بر روی آن عبارت هیدروژنه درج شده نیز دارای چربی ترانس است.