بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران:

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران:

سرطان، ارمغان استفاده از ظروف یکبار مصرف هم پلاستیکی و هم گیاهی

مصرف غذاهای داغ و خیلی سرد در ظروف پلاستیکی باعث آسیب فراوان به بدن شده و این کار به عنوان یک فاکتور خطر محسوب می شود.

هنگامی که افراد غذاها  را در ظروف پلاستیکی می ریزند دمای بالای مواد غذایی باعث می‌شود تا رادیکال های این ظروف آزاد و در دراز مدت باعث بروز سرطان و بیماری های غیر واگیر در افراد می شود.

ظروف پلاستیکی از مواد نفتی و حتی غیر بهداشتی تهیه شده است و همین مسئله موجب شده در هنگام حمل مواد غذایی داغ در مراسم های مختلف مواد نفتی با غذای موجود ترکیبات خطرناک  سرطان زایی را در بلند مدت ایجاد می کنند.

برخلاف تصور عموم مردم ظروف یکبار مصرف گیاهی هیچ فرقی با بقیه انواع ظرف های پلاستیکی ندارند و 30 درصد از مواد تشکیل دهنده این ظروف از مواد نفتی بوده و همان ضررها و بیماری ها را در صورت استفاده از آن در حمل مواد غذایی داغ دارد.

بهترین ظروف برای حمل مواد غذایی داغ  از نوع  آلمینیومی بوده که به دلیل گران بودن کمتر در مراسم ها از این نوع استفاده می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.