ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
انواع چربیها با تأثیر منفی و مثبت بر سلامت
چربیهای چند غیراشباع و تک غیراشباع: چربیهای سالم
منابع: ماهی، غلات، بادام، بادام زمینی، گردو، فندق، آووکادو، شیر سویا، توفو، کره بادام زمینی، زیتون و ...
چربیهای اشباع: چربیهای ناسالم
منابع: گوشت، شیرینیها، محصولات لبنی، کره، پنیر، لبنیات پرچرب و تقریباً در هر محصول غذایی تجاری و بسته بندی
چربیهای ترانس: زیانبارترین چربی
منابع: شکلات، غذاهای سرخ شده، چیپس، دونات و ...
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/388554