بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

گزارش مکتوب

گزارش مکتوب

چاشنی سلامت، این مجاز ترین افزودنی نان، درخواست مردم و دغدغه دستگاه های نظارتی در گیلان است.

عطر خوشش هر روز در هوای خیابان ها و کوچه پس کوچه های شهر و روستا می پیچد.بیشتر وقت ها در دست های پدر خنک می شود و پای ثابت بیشتر سفره هایی است که مادر می چیند.

" نان" که از آن به عنوان برکت خدا یاد می شود و در گذر ایام، تنه اش به تنه افزودنی های مجاز و غیر مجاز متعددی خورده و هر روز هم رو سفید تر از دیروز سر از تنورهای داغ نانوایی بیرون می آورد.

نانی که مسئولان از تلاش های شان برای بهبود کیفیت آن می گویند و مردم ضمن رضایتمندی نسبی از بهتر شدن کیفیتش در سال های اخیر، گلایه هایی هم دارند.

رضا طهماسبی شهروند رشتی در این باره می گوید : برخی از نانوایی ها انصافا نان خوبی دست مردم می دهند اما در برخی نانوایی ها، نان هنوز از تنور بیرون نیامده، حال و روز خوشی ندارد، یا سوخته و یا خمیر است.

سوالی که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پاسخ به آن می گوید : اگرچه فقط 38 درصد نانوایی های گیلان، استانداردهای بهداشت محیط ، ابزار کار و پرسنل را بطور کامل دارند اما حدود 86 درصد از نانوایان گیلان، تلاش می کنند دست کم حداقل های استانداردهای بهداشتی را رعایت کنند.

http://guilan.iribnews.ir/fa/news/2166089/%D9%85

iribnews_guilan

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.