بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت
بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

بسکه ماندم درغریبی وطن ازیادم رفت بسکه ماندم درقفس بوی گل ازیادم رفت

در صنعت، شیرهای پاستوریزه و استریلیزه و ...

در صنعت، شیرهای پاستوریزه و استریلیزه و ... ابتدا گرما می‌بینند و بعد ویتامین به مقدار لازم و با شرایط کاملاً بهداشتی به آن افزوده می‌شود.

در خانه هم نباید شیر غنی شده را جوشاند و در پخت و پز استفاده کرد؛ زیرا اگر در معرض درجه حرارت بالا قرار بگیرد، ممکن است ویتامین موجود در آن به ترکیبات اکسیدان خطرناک و حتی سرطان‌زا تبدیل شود.

 اسیدهای چرب امگا 3 هم که به شیر اضافه می‌شود، بسیار حساس است و نباید شیر غنی شده با امگا 3 را در غذا ریخت و جوشاند چون در اثر حرارت، اسید چرب امگا 3 اکسید می‌شود و در این صورت ممکن است مصرف آن به مراتب بدتر از مصرف نکردنش باشد.

بیشتر بخوانید:

yon.ir/fulmB

TebyanOnline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.