ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
در صنعت، شیرهای پاستوریزه و استریلیزه و ... ابتدا گرما میبینند و بعد ویتامین به مقدار لازم و با شرایط کاملاً بهداشتی به آن افزوده میشود.
در خانه هم نباید شیر غنی شده را جوشاند و در پخت و پز استفاده کرد؛ زیرا اگر در معرض درجه حرارت بالا قرار بگیرد، ممکن است ویتامین موجود در آن به ترکیبات اکسیدان خطرناک و حتی سرطانزا تبدیل شود.
اسیدهای چرب امگا 3 هم که به شیر اضافه میشود، بسیار حساس است و نباید شیر غنی شده با امگا 3 را در غذا ریخت و جوشاند چون در اثر حرارت، اسید چرب امگا 3 اکسید میشود و در این صورت ممکن است مصرف آن به مراتب بدتر از مصرف نکردنش باشد.
بیشتر بخوانید:
yon.ir/fulmB
TebyanOnline