* طبق یکی از گزارشهای سازمان غذا و داروی آمریکا، روش تهیه ژلاتین روند مخصوصی دارد که اگر بهدرستی دنبال نشود احتمال منتقل شدن بیماریهای دامی به انسان با استفاده از محصولات بهدست آمده از آنها بالا میرود.
برگرفته
http://bazsh.blogsky.com/
بجای اینکه همه کارها رابرای آخرهفته جمع کنید هرروزتنها با15تا20دقیقه مقداری از کارهای خانه راجلوببرید این یک روش عالی برای ورزش کردن است بدون اینکه واقعا ورزش کرده باشید
کلسیم ماده مغذی مهمی است که به حفظ وسلامت استخوان ها،انتقال های عصبی وعدم لخته شدن خون کمک می کندبدن شما برای عمل کردصحیح نیازمندمقدارزیادی کلسیم است مانیازداریم آن راازموادغذایی ومکمل هادریافت کنیم
انبه افزایش مصرف انبه خطرابتلابه امراض چاقی دیابت بیماری های قلبی راکاهش داده وپوست و مویی سالم رابرایتان به ارمغان می آورد انرژی بدن را افزایش داده ودرکل منجربه کاهش وزن خواهدشد
شیر الاغ مفید برای بیماران قلبی
بر اساس
بررسی های انجام شده شیر الاغ دارای مقداری فراوانی امگا 3 و کلسیم است. و می
تواند برای بیماران قلبی مفید باشد. و در طول روز از نظر تامین انرژی به فرد کمک
فراوانی می کند.
بیش از این برخی از پزشکان به کسانیکه نسبت به شیر
گاو حساسیت داشته اند، شیر الاغ را توصیه می کردند. و باید انتظار
داشت شیر این حیوان در فهرست غذایی افرادی که به تناسب اندامشان اهمیت زیادی می
دهند جای بگیرد.دانشمندان ایتالیایی آزمایشی را روی موش ها با استفاده از شیر الاغ
و گاو انجام داده اند. موش هایی که شیر گاو می خوردند چاق شده بودند اما موش هایی
که از شیر الاغ استفاده کرده بودند لاغر شده بودند.به گزارش خبر آنلاین علاوه بر
این, چربی شیر الاغ به مراتب کمتر از شیر گاو است و به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می شود، با این که این شیر برای کودکان مبتلا به آلرژی هم می تواند مفید باشد.
ولی در خواست کنندگان این نوع شیر باید کمی صبور باشند چون در حال حاضر این شیر
کمتر در کشورهای جهان به صورت تجاری به فروش می رسد و تنها باید با حضور در
روستاها آن را تهیه کرد.سقراط در 460 سال قبل از میلاد، شیر الاغ را
دوای بسیاری از دردها از نیش مار تا خون دماغ می دانست و برخی از شخصیت های برجسته
تاریخی همچون کلئوپاترا را با شیر الاغ استحمام می کردند
منبع: هفته نامه غذا و خراسان - شماره 90
آجیل یک میان وعده عالی وقابل حمل است که شامل مقادیرزیادی اسیدهای چرب امگا3فیبررژیمی وپروتئین است آجیل همچنین به کاهش کلسترول کمک می کند و سطح انرژی رابالا می برد با این حال بیش ازیک مشت آجیل درروزمصرف نکنیدزیراکه آجیل هاچربی بسیاری دارند
کدامیک فایده
بیشتری دارد : شیر کم چرب یا پرچرب؟
آیا می دانید کدامیک از شیرها فایده بیشتری دارد؟
پنیر را به دلیل نوع ساختار خاصی که دارد نباید با برخی مواد غذایی خورد.
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعدهها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.
وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.
یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.
اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود.
این متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانههایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.